TÖBB,MINT 20 ÉVE A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGBAN

Az Inter-Mix Mezőgazdasági Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult, 100% magyar magántulajdonként.

TÖBB,MINT 20 ÉVE A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGBAN
2021. 11. 09. ÁLTALÁNOS

Az Inter-Mix Mezőgazdasági  Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult, 100% magyar magántulajdonként. Kezdetben borjak és tejhasznú tehenek takarmányozása volt a fő tevékenységünk. Ebben az időszakban kezdtünk együtt dolgozni a holland Sloten céggel, amelynek fő profilja a fiatal állatok takarmányozása. A Sprayfo tejpótló tápszerek gyártójaként a Sloten ma a Trouw Nutrition leányvállalata. A Sprayfo márkát Magyarországon cégünk képviseli.

A GENEX képviseletét 2000. augusztusától látjuk el. Ez a cég a mesterséges termékenyítés kezdetétől állít elő mélyhűtött szarvasmarha szaporítóanyagot a tenyésztők számára.

Termékpalettánk az évek során számos egyéb termékkel és szolgáltatással bővült, amelyek közé tartoznak a Trioliet keverő-kiosztó kocsik, Giant derékcsuklós rakodógépek, Seco fél-professzionális fűnyírók, Holm & Laue tejkiosztó kocsik és Coloquick kolosztrum kezelő és itató rendszer, illetve a Kubota erőgépek (mezőgazdasági traktorok, kommunális kisgépek) szervize és alkatrész ellátása.

2008-ban megkezdtük a német Josera kutya- és macskatápok, valamint lótakarmányok forgalmazását, majd 2011-ben a Josera sertés és szarvasmarha takarmány-kiegészítőkkel bővült kínálatunk. A Josera német családi tulajdonban levő vállalat, mely közel 70 éves tapasztalattal rendelkezik az állateledel és takarmánygyártás területén. Tápjaik a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett készülnek, kiváló minőségű, gondosan válogatott, GMO-mentes alapanyagok felhasználásával, melyek nem tartalmaznak búzát, szóját és tejtermékeket, valamint hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket, ízfokozót és tartósítószert.

Célunk partnereink minél tökéletesebb ellátása, ezért termékeink és szolgáltatásaink körét folyamatosan fejlesztjük.